Pasionin e ktheni ne profesion!

Instituti Kulinar Royal

Instituti Kulinar ROYAL është një institucion i rëndësishëm në  fushën e kulinarisë në vendin tone. Falë eksperiencës disa vjeçare dhe stafit të përbërë nga profesionistë të fushës, ai mbetet ndër institucionet më të rëndësishëm në vend për përgatitjen dhe kualifikimin e profesionistëve, si: shefa kuzhine, pastiçier, picier, etj.

Njihuni me kurset tona

kurset Profesionale

Shef Kuzhine

Një program voluminoz i ndërtuar posaçërisht për studentët 

Zv. Shef Kuzhine

Një program i përzgjedhur dhe ndërtuar posaçërisht për studentet

Shef Pastiçier

Një program ideal për të gjithë ata që janë të apasionuar në fushën 

Picier

Një program i ndërtuar në bazë të nevojës së lartë të tregut. Gjatë ndjekjes…

Mirëseerdhët

Disa Fjale Rreth Nesh

Instituti Kulinar ROYAL është krijuar më 31.11.2011. Lindja e një institucioni të tillë, u nxit më së tepërmi nga kërkesat e shumta prej të interesuarve, të cilët kërkonin orientimin dhe vendin e duhur ku të kishin mundësinë që pasionin e tyre për kuzhinën ta trajtonin me profesionalizëm. Kështu Instituti Kulinar “ROYAL” u bë porta më e sigurt e një institucioni për përgatitjen e kuzhinierëve, pastiçierëve, picierëve të niveleve të ndryshme deri në shefa kuzhine.

PSE DUHET TË ZGHIDHNI INSTITUTIN KULINAR ROYAL?

Praktikë Profesionale

Praktikë profesionale individuale 4 herë në javë!

Punësim i garantuar

Punësim i garantuar gjatë ndjekes/përfundim të kursit!

Laboratorë Bashkëkohorë

Laborator bashkëkohorë dhe ndër më të mirët në rajon!

Staf i kualifikuar

Staf i përbërë nga profesionistë të fushë së kulinarisë!

Çmime të arsyeshme

Çmime të favorëshme dhe mundësi pagese me këste!

Vendodhja

Vendodhja ideale për studentët që vijnë nga rrethet

Pjata nga Studentët

DISA NGA PËRGATITJET TONA