Oferta me -50% ulje vazhdon

Lajm i mirĂ«!😊

Për shkak të kërkesave të larta që kemi pasur për regjistrim, ju informojmë se oferta do jetë e vlefshme dhe përgjatë kësaj jave (deri më datë 20.08.2022

Për më tepër informacion ju ftojmë të na kontaktoni në 068 20 30 034

Adresa: 200m pranë terminalit të autobuzëve, Tiranë

Leave a Comment