KURSET PROFESIONALE

SHEF KUZHINE

Një program voluminoz i ndërtuar posaçërisht për studentët të cilët synojnë t’i zhvillojnë njohuritë dhe karrierën e tyre më tej. Gjatë këtij programi studentët mësojnë stilin gurmet, peshqit, mishin e egër, perimet e rralla, lakrat e egra, temperimet e salcave, bukët e ndryshme të restorantit, picat, ëmbëlsirat dhe kombinimin e verërave me pjatat e para dhe ato të dyta. Shtrimin e sallave të restoranteve, resorteve, projektimin e kuzhinave, analizën e kostos, etj. Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Kohëzgjatja e këtij programi është 2 vite. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

ZV. SHEF KUZHINE

Një program i përzgjedhur dhe ndërtuar posaçërisht për studentët të cilët synojnë të punësohen si mbështetës të shefave të kuzhinës. Gjatë këtij programi studentët mësojnë bazat e kuzhinës, duke filluar nga prerjet, zjerja, skuqja dhe pjekja e produkteve në zgarë ose furrë në varësi të produkteve dhe temperaturës së nevojshme. Njohja me kuzhinën, mjetet e ndryshme, higjenën, sistemet ISO, etj. Gjithashtu dhe me temperaturën e rusjtjes së produkteve, vakumi i tyre, komunikimi në kuzhinë me shefin dhe kolegët, etj. Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Kohëzgjatja e këtij programi është 1 vit. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

SHEF PASTIÇERIE

Një program ideal për të gjithë ata që janë të apasionuar në fushën e ëmbëlsisë asaj të pastiçerisë. Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Ne operojmë me laboratorë bashkëkohor me kushtet optimale për zhvillimin e praktikave.
Shefat tanë janë të trajnuar dhe të specializuar në fushën e pastiçerisë sipas kërkesave të kohës. Përdorimi i produkteve është i shumëllojshëm dhe programi ofron modulitete të ndërthurura midis tyre.
Kohëzgjatja e këtij programi është 1 vit. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit profesional, falë bashkëpunimeve tona ne  ju mundësojmë punësim të garantuar!

PICIER

Një program i ndërtuar në bazë të nevojës së lartë të tregut. Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Kohëzgjatja e këtij programi është 3 muaj. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

BARIST

Një program i i ri i sjellë sëfundmi, i cili është ndërtuar mbi bazën e kërkesave të larta . Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Kohëzgjatja e këtij programi është 3 muaj. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

KURSE NË FUNDJAVË

Një program i hapur sëfundmi në bazë të kërkesave për kualifikim nga një numër i lartë individësh, të cilët punojnë në fushën e kulinarisë por nuk kanë asnjë diplomë profesionale që vërteton aftësitë e tyre. Kurset zhvillohen çdo të shtunë dhe të diel  përgjatë 4 orëve. Kurrikula e këtyre kurseve është e ndërtuar posaçërisht për këtë kategori individësh!

PRODUKTET QË NE PËRDORIM

Çdo produkt që përdoret përgjatë praktikës profesionale është 100% i freskët!

ÇFARË STUDENTËT MENDOJNË PËR NE?

Në eksperiencën tonë 10 vjeçare të shumtë kanë qenë studentët të cilët na kanë besuar dhe janë bërë profesionistë të vërtetë në treg. Këtë e dëshmojnë vlerësimet & intervistat e realizuara!

peer review icon, peer review, review-2888794.jpg
Best Albanian culinary school. Congratulations. Bravo and keep going to be the best!

Andi Kociaj

peer review icon, peer review, review-2888794.jpg
Nese deshironi te merrni nje profesion, Instituti Kulinar Royal eshte zgjidhja me e mire qe mund te beni!

Xhulja Aliu