Historiku

Historia Jonë

Instituti Kulinar ROYAL është krijuar më 31.11.2011. Lindja e një institucioni të tillë, u nxit më së tepërmi nga kërkesat e shumta prej të interesuarve, të cilët kërkonin orientimin dhe vendin e duhur ku të kishin mundësinë që pasionin e tyre për kuzhinën ta trajtonin me profesionalizëm. Kështu Instituti Kulinar “ROYAL” u bë porta më e sigurt e një institucioni për përgatitjen e kuzhinierëve dhe pastiçierëve të niveleve të ndryshme deri në shefa kuzhine. Themeluesi tij ishte Krenar Beshiri, i cili vinte nga një eksperiencë e gjerë në fushën e kulinarisë.

Misioni Ynë

Misioni ynë është t’u japë studentëve njohuri të fokusuara sipas fushës përkatëse, mbështetur në metoda bashkëkohore, të cilat i bëjnë studentët njohës shumë të mire të fushës dhe profesionistë të vërtetë.

ÇFARË NA BËN NE MË TË VEÇANTËT?

Instituti Kulinar Royal falë eksperiencës 10 vjeçare në fushën e kulinarisë ju mundëson:

  • Praktikë profesionale individuale 4 herë në javë
  • Punësim të garantuar gjatë dhe pas përfundimit të kursit
  • Laboratorë bashkëkohorë
  • Ju bën profesionistë të fushës
  • Çmime tepër të arsyeshme
0 +
STUDENTË TË DIPLOMUAR
0 +
studentë të punësuar
0 +
studentë të rinj