SHEF KUZHINE

Star Rating ( Excellent )

5/5

Instituti i Artit Kulinar “ROYAL” është krijuar më 31.11.2011. Lindja e një institucioni të tillë, u nxit më së tepërmi nga kërkesat e shumta prej të interesuarve, të cilët kërkonin orientimin dhe vendin e duhur ku të kishin mundësinë që pasionin e tyre për kuzhinën ta trajtonin me profesionalizëm. 

bakery, bread, baker-1868396.jpg
chef, dishes, restaurant-5993951.jpg

Per Ke eshte ky program

Një program voluminoz i ndërtuar posaçërisht për studentët të cilët synojnë t’i zhvillojnë njohuritë dhe karrierën e tyre më tej.

Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.

Kohezgjatja dhe perfitimet

Kohëzgjatja e këtij programi është 2 vite. Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit.

Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

berries, mixed, raspberries-2441679.jpg
buffet, indian, food-315691.jpg
Play Video about buffet, indian, food-315691.jpg

Pyetje te bera shpesh

Një program voluminoz i ndërtuar posaçërisht për studentët të cilët synojnë t’i zhvillojnë njohuritë dhe karrierën e tyre më tej.

Në përfundim të këtij kursi ju pajiseni me diploma profesionale të njohur brenda dhe jashtë vendit. Gjithashtu në përfundim të kursit ju mundësojmë punësim të garantuar!

Gjatë ndjekjes së këtij programi ju zhvilloni 4 herë në javë praktikë individuale të udhëhequr nga shefat më të mire si dhe një ditë teori.
Kohëzgjatja e këtij programi është 2 vite.

Vidjo nga studentet

Ne secilen prej videove shfaqen studentet dhe japin mendimin e tyre per aventurenqe kane
perjetuar duke mesuar gatimin dhe duke  e pervetesuar ate.

Stella Jones

Student

Carlos Hughes

Student

Chloe Newts

Student

Kontakto

Na Takoni

Rruga Gjergj Kastrioti, Kashar

Na Telefononi

+35568 20 30 034