Lajme

Kjo eshte kategoria per the gjitha lajmet e rendesishme mbi njoftimet e Institutit.

Vitet e fundit bota është ndeshur me një rritje të madhe të sipërmarrjeve të vogla edhe të mëdha gjithashtu. Kjo do të thotë rritje më e madhe ekonomike dhe më shumë mundësi për punësim. Mirëpo nevojiten profesionistë, sidomos në sektorin e shërbimit. Të jesh më i miri në këtë sektor duhet të bësh diferencën në …

INSTITUTI KULINAR ROYAL, PASAPORTA JUAJ E JETËS! Read More »

Zhvillimi i tregut në ditët e sotme po ecën me hapa galopant. Por a po ecin të rinjtë drejt zhvillimeve të tregut?  Shumë të rinjë zgjedhin të studiojnë ende profesione ‘tradicionale’ si juridik, shkenca politike apo shkenca sociale pa menduar më parë se cilat do të jenë mundësitë e tyre për punësim.  Ne në Institutin …

Ja pse Instituti Kulinar Royal mund t’ju ndryshoj jetën Read More »