INSTITUTI KULINAR ROYAL, PASAPORTA JUAJ E JETËS!

Vitet e fundit bota është ndeshur me një rritje të madhe të sipërmarrjeve të vogla edhe të mëdha gjithashtu. Kjo do të thotë rritje më e madhe ekonomike dhe më shumë mundësi për punësim. Mirëpo nevojiten profesionistë, sidomos në sektorin e shërbimit. Të jesh më i miri në këtë sektor duhet të bësh diferencën në profesionalizëm. Pikërisht këtë ofrojmë ne prej 10 vitesh, përgatitje profesionale për ju.

Profesioni që ju merrni pranë nesh është një pasaportë për në çdo vend të botës. Profesione të tilla si: kuzhinier, zv.kuzhinier,picier,pastiçier etj, janë profesione të cilat sigurojnë punësim kudo dhe me paga të majme gjithashtu. Kuzhina është një art i pafundëm që mund të shkëlqejë në çdo vend dhe vlerësohet nga të gjithë sepse në fund të fundit ushqimi nuk mbush vetëm stomakun, por edhe shpirtin. Zgjidhni vendin e duhur për të bërë investimin e jetës suaj dhe vendi i duhur jemi ne.

Momentalisht Instituti Kulinar Royal ofron -50% ulje në të gjitha kurset profesionale!

Ju mirëpresim!

Folloow US

Leave a Comment